Tevékenység


Annzo Kft


Vállalkozásunk Fő tevékenysége

Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás

Mérnöki tervezés (gépek, anyagok, eszközök, struktúrák, folyamatok és rendszerek mérnöki tervezése a fizika törvényeinek és alapelveinek alkalmazásával) és a mérnöki tanácsadás az alábbiakra vonatkozóan:
– gépek, ipari folyamatok, ipari üzemek

Gép, hajó, repülőgép ügynöki nagykereskedelme

Szerszámgép-nagykereskedelem

Műszaki vizsgálat, elemzés

1

Főbb Szolgáltatásaink


TERVEZÉS, PROJEKTMENEDZSMENT

A tervezés során  kiemelten fontos számunkra az összehangolt működés biztosítása. Minden igényhez elkészítjük illetve megkeressük a legmegfelelőbb gépet, és beillesztjük a technológiába.

TECHNOLÓGIÁK, GÉPEK, BERENDEZÉSEK

A tervező tevékenysége kiterjed  a technológiai-gépeszeti, a villamos, valamint az automatizálási feladatokra egyaránt. Technológiák, gépek és berendezések széles skáláját gyártjuk saját üzemünkben, teljes mértékben az egyedi igényekhez igazítva. Tervezési, gyártási és szerelési folyamataink minőségbiztosítási rendszer szerint zajlanak

VEZÉRLÉS, FOLYAMATIRÁNYÍTÁS

A gyártást az alapanyag betárolásától a késztermék elszállításáig teljesen automatikus, számítógépes folyamatirányító rendszer vezérli és felügyeli. A rendszer regisztrálja a szükséges adatokat, biztosítja a termékhez felhasznált alapanyagok és adalékok visszakereshetőségét.